Druhý ročník klope na dvere!

05.06.2013 20:46

 

V utorok 25.6.2013 sa uskutoční druhý ročník súboja dvoch najlepších gymnázií v Žiline - Gymnázia Varšavská cesta 1 a Gymnázia bilingválneho, pod názvom GBZA vs. GVARZA. Keďže táto akcia nemôže fungovať sama, čakáme aktívnu účasť našich študentov, ktorí sa môžu prihlasovať nielen na disciplíny ako futbal (chlapci), volejbal (miešané tímy), streetball (basketball v menšom počte so zmiešanými tímami), vybíjaná (dievčatá, chlapci),  vedomostný kvíz a metlobal, ale aj na vedúcich či už workshopov, prezentácií alebo rôznych diskusií.

Prihlásiť sa  (aj na post dobrovoľníka) môžete osobne (M. Mitro – septima A) alebo pošlite správu na náš e-mail gbza.gvarza@gmail.com.

Na mieste bude pre vás pripravených mnoho ďalších aktivít, na ktoré sa dopredu nemusíte prihlasovať   -  napríklad stolný tenis, súťaž školských rekordov ( kliky,  skok do diaľky,  skákanie na švihadle,  veslovanie,  silová disciplína – držanie fliaš naplnených vodou s vystretými rukami v pravom uhle), šach, piškvorky, bedminton, frisbee, zumba, pexeso, pétanque, beh, poker, preťahovanie lanom či sudoku.

Večer tam bude pre nás pripravená diskotéka a koncert.

Všetci, ktorí máte záujem nám nejako pomôcť či prihlásiť sa, zašlite nám e-mail. Už sa na Vás tešíme a dúfame, že akcia bude mať minimálne rovnaký úspech ako pred rokom.

Pre bližšie info sledujte informácie GVARZA na facebook-u!